Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Királyi dac: “csakazértis…!” MEGHOSSZABBÍ
  2016-10-30 11:04:07, vasárnap
 
  Királyi dac: “csakazértis...!"

Közzétéve 2016-10-30

MEGHOSSZABBÍTJÁK BICSKÉIG MEG LOVASBERÉNYIG A FELCSÚTI KISVASUTAT

Az etyeki kisvasúti ág átmenetileg lekerült a napirendről.
A lakosság tiltakozása miatt átmenetileg lekerült a napirendről a Bicskét Etyekkel összekötő kisvasút létrehozása - írja a Magyar Nemzet a lap birtokába került dokumentumra hivatkozva.

A már megépült felcsúti kisvasúttal Bicskénél összekötni tervezett leendő kisvasút preferált nyomvonala ellen több olyan helyi is tiltakozott, akinek a telkén átmenne a pálya.
A napilap szerint Tessely Zoltán (Fidesz-KDNP), Etyek, Szent László- és Váli-­völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos egy levélben arra kérte Etyek polgármesterét, Garaguly Tibort, hogy a korábban készült nyomvonalterveket a település pótolja ki a kormány számára is elfogadható szakmai anyaggal.
A Magyar Nemzet értelmezése szerint ez azt jelenti, hogy csak úgy lehet szó más nyomvonalról, ha a terveket a képviselő-testület finanszírozza. Ellenkező esetben az eddigi, felháborodást kiváltó tervek maradnak érvényben.
A lap szerint a miniszterelnöki biztos levelében arról is tájékoztatott, hogy az etyeki szárny ejtésével egy időben a Bicske-Felcsút Pancho Aréna, illetve az Alcsútdobozi Arborétum-Vértesacsa-Lo­vasberény-szakasz megépítése került előtérbe.
Orbán Viktor miniszterelnök tavaly november 7-én egy óvodamegnyitón azt mondta: ,,Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig."
A Puskás Akadémiánál úgy vélik, ha Bicskéig lehetne utazni a kisvonattal, több utasa lehetne. Például ott átszállva a nagyvasútra a csapat fővárosi szurkolói könnyebben elérnék a felcsúti stadiont - tájékoztatták korábban a VS.hu-t. De az arborétumot is meg lehetne közelíteni a kisvonattal például Budapestről.
A lovasberényi hosszabbítás pedig azt jelentené, hogy az egykori mellékvonalon alkalmi vonatok indulhatnának Székesfehérvárról Lovasberényig, hogy átszállhassanak az utasok a kisvasútra.

kisv
...2016. május 1. A nagyközönség számára is megnyitják az 5,7 kilométeres Vál-völgyi Kisvasutat. Három állomás, 25 kilométer per órás legnagyobb sebesség, 20 perc menetidő.
2016. november 2. Téli üzemmódra áll át a Vál-völgyi kisvasút: 2017. április 30-ig csak hétvégén jár. December 24-től január 2-ig egyáltalán nem indulnak el a vonatok.
(vs)
Bal-Rad komm: Ez ám a királyi-VAJDAI-dac: “...Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig..."
-De úgy, hogy a hoszabbítást saját zsebből fizessék a morgolódók! Aqqrvajannyukat!
Aztán majd “...a csapat fővárosi szurkolói könnyebben elérnék a felcsúti stadiont..."
-Hogy itt a vajda udvaroncai kikre gondoltak?-az örök rejtély marad.
Mindenesetre vasúthoszabbítás az lesz! Döbrögisztán vajdájának tervei szerint!
GARANTÁLJUK: KÉT ÁTVAGONÍROZÁSSAL ELJUTTATJUK BIROBIDZSAIG!


http://www.balrad.com/2016/10/30/kiralyi-dac-csakazertis/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meghosszabbítják, vasúthoszabbítás, átvagonírozással, miniszterelnöki, aqqrvajannyukat, átszállhassanak, óvodamegnyitón, miniszterelnök, polgármesterét, lovasberényig, mellékvonalon, indulhatnának, hosszabbítani, tájékoztatták, tájékoztatott, felháborodást, finanszírozza, dokumentumra, nagyközönség, mindenesetre, nyomvonalról, alcsútdobozi, hoszabbítást, birobidzsaig, lovasberényi, döbrögisztán, hosszabbítás, kilométeres, értelmezése, garantáljuk, tiltakozása, csakazertis, tiltakozott, akadémiánál, elfogadható, kisvonattal, etyeki kisvasúti, lakosság tiltakozása, telkén átmenne, napilap szerint, levélben arra, korábban készült, település pótolja, kormány számára, miniszterelnöki biztos, etyeki szárny, csapat fővárosi, felcsúti stadiont, kisvonattal például, lovasberényi hosszabbítás, egykori mellékvonalon, nagyközönség számára, MEGHOSSZABBÍTJÁK BICSKÉIG MEG LOVASBERÉNYIG FELCSÚTI KISVASUTAT, Bicskét Etyekkel, Magyar Nemzet, Tessely Zoltán, Szent László-, Garaguly Tibort, Felcsút Pancho Aréna, Alcsútdobozi Arborétum–, Orbán Viktor, Puskás Akadémiánál, Székesfehérvárról Lovasberényig, Vál-völgyi Kisvasutat, ÁTVAGONÍROZÁSSAL ELJUTTATJUK BIROBIDZSAIG,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jónás Tamás – Végtelen b...  Adakozás  Ami embereknek lehetetlen, az...  Zilahy Lajos gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Adakozás  Fekete István - Akác  Szép estét  Boldog születésnapot a ma ünne...  Adakozás  Png csokor  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Irgalom és ítélet  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  A boldog családok mind hasonló...  Png lepke  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Krisztinától  Png telefon  Alázat  Éretlen vers  Egy hatékony szolga  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  A kételkedés kezelése  Alázat  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Nem méltó hozzád  Akik bántanak téged  A televizió nem a kultúrát kép...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Őrizkednünk kell...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Nem tudhatod  Szívem  Mindig jusson idő nevetni  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png virág  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  210 éve született a SZÓZAT meg...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Leonardo da Vinci gondolata 
Bejegyzés Címkék
etyeki kisvasúti, lakosság tiltakozása, telkén átmenne, napilap szerint, levélben arra, korábban készült, település pótolja, kormány számára, miniszterelnöki biztos, etyeki szárny, csapat fővárosi, felcsúti stadiont, kisvonattal például, lovasberényi hosszabbítás, egykori mellékvonalon, nagyközönség számára, hoszabbítást saját, felcsúti stadiont&#8230, vajda udvaroncai, meghosszabbítják, vasúthoszabbítás, átvagonírozással, miniszterelnöki, aqqrvajannyukat, átszállhassanak, óvodamegnyitón, miniszterelnök, polgármesterét, lovasberényig, mellékvonalon, indulhatnának, hosszabbítani, tájékoztatták, tájékoztatott, felháborodást, finanszírozza, dokumentumra, nagyközönség, mindenesetre, nyomvonalról, alcsútdobozi, hoszabbítást, birobidzsaig, lovasberényi, döbrögisztán, hosszabbítás, kilométeres, értelmezése, garantáljuk, tiltakozása, csakazertis, tiltakozott, akadémiánál, elfogadható, kisvonattal, nagyvasútra, napirendről, átmenetileg, arborétumot, csakazértis, kisvasúttal, budapestről, létrehozása, eljuttatjuk, udvaroncai, vértesacsa, hivatkozva, kisvasútra, morgolódók, kisvasutat, vajdájának, egyáltalán, megépítése, megnyitják, könnyebben, legnagyobb, nyomvonala, összekötni, közelíteni, település, szurkolói, jelentené, levelében, képviselő, ellenkező, gondoltak, érvényben, vasberény, tervezett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.